РОЗУМНІШЕ, ДЕ ЦЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ

Міцність, продуктивність і надійність
Навантажувачі Konecranes виготовляються з обережністю, майстерністю та новітніми розумними технологіями. Міцність, продуктивність і надійність кожного вантажного автомобіля Konecranes ґрунтуються на трьох речах, які складають серцевину технології: міцне шасі коробчастого типу, ефективна гідравліка з урахуванням навантаження та інтелектуальне управління електронними машинами. Konecranes завжди рухається вперед з новими послугами та технологіями.

Міцне шасі коробчатого типу
Шасі коробчатого типу від Konecranes є найміцнішим на ринку. Він виготовлений із чотирьох зварених сталевих пластин у вигляді закритої секції коробки. Порівняно зі звичайним шасі вантажних автомобілів, він відрізняється подвійною крутильністю на кручення та більшою міцністю, меншою кількістю навантажень та деформацій, більшою вантажопідйомністю без зменшення на висотах підйому та міцними нахилами кріплення як у шасі, так і на щоглі.

Ефективна гідравліка з урахуванням навантаження
Вантажівки оснащені гідравлікою, яка може відчувати навантаження і адаптувати силу підйому до ваги вантажу. Навантажувач забезпечує максимальну потужність лише тоді, коли це дійсно необхідно, споживаючи менше палива, зменшуючи при цьому викиди та шум. Інтервали обслуговування є більшими (4000 – 12 000 год). Зменшується зношування компонентів. Все це сприяє зниженню загальної вартості володіння.

Інтелектуальне електронне управління машиною (ЕМС)
Електронна система управління машиною, EMC Master, контролює життєво важливі компоненти та функції підйомника. Його налаштування можна програмувати відповідно до ваших потреб. Його можна зв’язати з системою віддаленого моніторингу та звітності даних компанії Konecranes TRUCONNECT. Технологія CanBus підвищує надійність двигуна та трансмісії.

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031